Právě se nacházíte:

Cestovní kancelář LIVINGSTONE

Organizuje poznávací zájezdy do exotických zemí již od roku 1995. S námi se podíváte do celého světa snad vyjma Evropy. AFRIKA dnes jsme v ní ze všech CK nejdále. Máme zde nejrozsáhlejší zkušenosti. Nejlepší na safari je Tanzánie, Keňa, Uganda, JAR, Namibie, Zimbabwe a Botswana. Etiopie ukrývá největší diverzitu etnik na jihu, koptské památky na severu.

Senegal, Mali, Burkina Faso, Benin i Kamerun tvoří lákadla Západní Afriky. Mauritius a Reunion nabízí skutečný mořský ráj. ASIE jezdíme ji komplexně a úspěšně již přes dvacet let. Země Himálaje - Nepál, Indie, Tibet, Bhútán se staly téměř našim druhým domovem. Osvědčené zájezdy Thajsko, Indonésie, Malajsie tvoří naši největší chloubu. Čína, Mongolsko, Japonsko, Korea či Filipíny uspokojí opravdové fajnšmekry. Laos, Kambodža, Vietnam i Barma stále drží magii tajemné Indočíny. Sýrie, Jordánsko a Libanon překvapí našlapanou historií. AMERIKA naše „vlajkové lodě" zde tvoří Peru, Bolívie, Brazílie, Argentina, Chile a Ekvádor. AUSTRÁLIE bohatý záběr odlišných akcí šikovně vykrývá i Nový Zéland. ANTARKTIDA na ledový kontinent jsme zrealizovali již slušné množství akcí. Poznávací zájezdy do exotiky jsou zážitkem na celý život.
 
Proč si nás vybrat?
Cestování je ta nejlepší a nejsilnější droga! Kdo cestování ochutnal hlouběji, už je jen těžko dokáže opustit. My v tom lítáme až po uši. Máme velkou radost z toho, že i vám se styl našeho cestování líbí, že jsme si i mezi vámi, zákazníky, našli spoustu nových přátel. Poznávání nových krajů, zvyků, tradic, náboženství i chutí a vůní je na cestování samozřejmě to nejpodstatnější. Neméně důležité je ale i poznávání lidské duše. Pronikáme lépe do odlišného myšlení a odlišné mentality nejrůznějších lidí často na jiném stupni civilizace.
Díky mnohaletým zkušenostem a silnému průvodcovskému zázemí připravujeme akce do všech exotických koutů planety. Zajišťujeme i speciální akce na zakázku, kongresy, firemní a poznávací akce pro tematické skupiny.
Hodně důležité je i to, s kým cestujeme. Vnímání exotické krásy může být umocněno zajímavými večery s příjemnými lidmi. Jsme nadšeni z toho, jací lidé s námi zatím jezdí. Společné poznávání nejen ostatních, ale i sebe sama je naším cílem! Poznávací zájezdy do exotiky můžeme vřele doporučit!
 
Centrála Brno
Dominikánské nám. 5, 602 00 Brno
GSM: +420 603 877 182
Tel.: +420 542 214 645
E-mail: info@livingstone.cz