Právě se nacházíte:

Mladé naděje Jozefa Baleje

Víte, co mají společného bývalý vynikající křídelní útočník Jozef Balej a Lubomír Brdíčko, který se zabývá poradenstvím a servisní činností (opravami a prodlužováním) kompozitních holí?

Prioritou obou pánů je pomáhat mladým nadějným hokejistům ve správném růstu a vývoji osobnosti a vštěpovat jim správné hokejové i osobnostní návyky. Hlavně z tohoto důvodu vyzval Josef Balej před rokem právě Lubomíra Brdíčka ke spolupráci.

Jozef Balej pracuje nyní na pozici hokejového hráčského agenta ve společnosti Sports Trust Associates International (SAI) a zároveň je i kondičním trenérem pro mladé sportovní talenty v Brně. Z minulosti si ho určitě pamatujete jako vynikajícího křídelního útočníka nejen slovenské reprezentace, ale i předních týmů NHL (např. New York Rangers, Vancouver Canucks, Montreal Canadiens). Zářil i v české extralize, když s plzeňskou Škodovkou vyhrál mistrovský titul.

Ani koronavirová doba nebrání oběma pánům v prohlubování spolupráce. Podpora mladých hráčů je neustálý proces, který naštěstí ani tato doba nezastavila.

Jozef Balej je stále skvělým mentorem, koučem a inspirátorem pro mladé hokejové naděje. A Lubomír Brdíčko mu je k dispozici s nabídkou, testováním a servisem těch nejlepších holí, které svěřenci Jozefa Baleje potřebují. Společnost obou pánů tak zajišťuje mladým sportovním talentům kompletní servis od agentování, trénování, mentoringu až po servis a testování holí.

Je velmi pravděpodobné, že o těchto mladých nadějích Jozefa Baleje, kteří využívají služeb obou partnerů, budeme v brzké době, v hokejovém světě, slýchat.