Pobytové a poznávací zájezdy po celé Evropě

Cestovní kancelář EMMA organizuje pobytové zájezdy od roku 1991. Španělsko a levná dovolená u moře byly prvními zájezdy cestovní kanceláře. 

Od roku 1993 přibyla dovolená u moře v Chorvatsku a v současné době nabízíme pobytové zájezdy do téměř všech středomořských oblastí - Španělsko (pobřeží Costa Brava i ostrov Mallorca), Chorvatsko (Istrijský poloostrov a letovisko Rabac), Bulharsko (Slunečné pobřeží, Nesebr, Sv. Vlas, Elenite), Řecko (ostrovy Lefkada, Korfu, Zakynthos, Kréta, Rhodos, Kos, Samos, Thassos), Kypr (letovisko Pafos), Turecko (Alanya, Konakli, Side), Egypt (letovisko Taba), Itálie (Cavallino, Lido di Jesolo, Cadivalle) i Česká republika (lázně Luhačovice, Mariánské lázně,ˇHorní Bečva, Lázně Jeseník).

Cestovní kancelář EMMA organizuje poznávací zájezdy od roku 1992 a v současné době nabízí poznávací zájezdy po celé Evropě – Velká Británie, Irsko, Španělsko, Francie, Švýcarsko, Itálie, Rakousko a řada dalších zemí včetně domácích poznávacích zájezdů v České republice.
 
Cestovní kancelář EMMA organizuje již od roku 1994 zájezdy do Brazílie. Později byla nabídka rozšířena o další země Jižní Ameriky jako Argentina nebo Peru. Vedle návštěvy proslulých měst jako Rio de Janeiro nebo Buenos Aires Vás zavede i do unikátních přírodních a historických oblastí, jako vodopády Iguacu, Amazonka, pláže států Bahía a Pernambuco, Machu Picchu, Cusco, Lima, jezero Titicaca, Mendoza, Ohňová země a dalších míst.